Maak kans op €200,- met het nieuwe magazine van Winkelcentrum Arendshof!

Ben jij klaar voor een flinke dosis shopinspiratie? Winkelcentrum Arendshof lanceert met trots het gloednieuwe online magazine, boordevol de laatste modetrends en tips! En dat is nog niet alles: door het magazine te lezen maak je ook nog eens kans op €200 shoptegoed!

Wat kun je verwachten in het magazine?

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modecollecties, de beste horecagelegenheden of gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor je volgende bezoek, het magazine heeft het allemaal. Hier zijn enkele highlights die je niet wilt missen:

  • Foodroute door winkelcentrum Arendshof: Maak je klaar om geïnspireerd te raken en ontdek waarom jij als liefhebber van lekker eten en drinken langs moet komen bij Winkelcentrum Arendshof.
  • Gezien bij celebs: Spot de outfits van celebs zoals Gigi Hadid, david Gandy, Jennifer Lopez en North West
  • Inspiratie voor binnen: Van sfeervolle kaarsen tot prachtige decoraties, deze pagina toont hoe je eenvoudig de herfstsfeer in huis kunt halen.

Het nieuwe Arendshof magazine is nu beschikbaar! Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt in jouw favoriete winkelcentrum en maak kans op dat heerlijke shoptegoed. Bekijk het magazine hier!

Verzonden. Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens.